lauantai 20. lokakuuta 2012

Jenkkifutista!

Tänään pääsin kokemaan paikallista jenkkifutishurmosta paikan päällä. Badgers on osavaltion yliopiston (University of Wisconsin, Madison) joukkue ja ihan älyttömän suosittu. Mun Global Buddy eli paikallinen kaveri Miranda sai jostain käsiinsä liput, niitä on tosi vaikee saada vaikka stadionille mahtuu ilmeisesti noin 80 000 henkeä! 


 Pelipäivänä koko Madison pukeutuu punaiseen. Paitsi minä koska en omista punaisia vaatekappaleita, paitsi Blackhawks t-paidan jolla ei olis mitenkään pärjänny ja joka on muutenkin väärä urheilulaji :D Tai jos multa kysytään niin se ainoa oikea, mutta 80 000 Badgers-fania olis saattanu olla eri mieltä.


Jenkeissä kun on kaikki isompaa niin väliaikanumerokin oli tietysti aika vakuuttava. Niillä oli valtava marching band eli torvisoittokunta, joka marssi ja soitti ja liikku hienoissa muodostelmissa, kaikki jäsenet samaan aikaan. Ei paha :)

Badgersien pelipäivä on aina iso juttu Madisonissa, tosi kiva että pääsin kokemaan sen paikan päällä. Niillä on kaiken maailman hulluja kannustushuutoja ja porukka on tosi mukana. Badgers voitti pelin, joten ihmiset oli hyvällä tuulella. Ite olin ehkä odottanu jotain vähän enemmän, mutta ongelma oli varmaan siinä että sydän ei ollu mukana kannustamassa. En vaan pysty samaistumaan Wisconsinin joukkueisiin kun oon niin Chicago-tyttö kun olla voi. :) Joka tapauksessa oon iloinen että pystyn lisäämään ton kokemuksen salaiseen vaihtaripäiväkirjaani! Sen kannessa lukee "salainen vaihtaripäiväkirja" ja kirjotan englanniks, eli hyvin salaperäistä :D

4 kommenttia:

 1. Oot saanut upeita kuvia :) Soittiko se marching band joitain tuttuja lauluja vai oliko ne jotain niiden omakeksimiä?

  Onko sun salaisessa vaihtaripäiväkirjassa jo niin paljon tekstiä, että sitten kun palaat Suomeen, sulla on enemmän kuin yksi salainen vaihtaripäiväkirja mukana? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne oli kai jonkun kuuluisan säveltäjän kappaleita, EHKÄ Andrew Lloyd Weber? En mee kyllä vannomaan, saatto olla joku muukin :D En ainakaan ite tunnistanu niitä.

   Haha, vielä ollaan suht hyvällä mallilla tilankäytön suhteen, mutta luulen kyllä että tätä vauhtia täytyy hankkia toinen jossain vaiheessa kevättä :D Ekat merkinnät oli tosi lyhyitä, ihan vaan muistisanoja ja tunnelmia, mutta ennätysteksti vei 3 sivua x) Mutta se oli hyvin tärkeä päivä. ;)

   Poista
 2. On varmasti ollut hieno tunnelma! Kateellisena ihailen kuviasi :)

  Päiväkirja-aihe toimiikin hyvin aasinsiltana kysymykseen, jota oonkin tässä jo pitkään pohtinut. Onko tän blogin kirjoittaminen suomenkielellä joku taktinen veto amerikkalaisia urkkijoita vastaan vai haluatko kielivalinnalla varmistaa sen, että kaikki halukkaat suomalaislukijat ymmärtävät postaukset?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, ihan kiva :D Edelleen kyllä odotan NHL:ää kaikista eniten.

   Kielivalinnan tein pitkälti siitä syystä, että esim. äiti pystyy halutessaan lukemaan tätä :) Ja toisekseen etten ihan täysin kadota suomen kielen taitoa :D Jenkit voi tottakai lukea tätä halutessaan, mutta Google translaten ansiosta merkitykset kyllä katoilee matkalla xDD Kokeile joskus huvikses, oon saanu monet hyvät naurut :D

   Poista