tiistai 14. elokuuta 2012

PIZZAAAA!

Pääsin tänään maistamaan perinteistä Chicago-tyylistä pizzaa ekan kerran! Se oli ISO ja MAUKAS pizza. Se näytti tavallaan pieneltä kun viereiseen pöytään tuotiin saman kokoinen, mutta syödessä huomas äkkiä että se on tosi täyttävää. Jaksoin just ja just kaks palaa. Otettiin mun huonekaverin, korealaisen tytön kanssa loput mukaan (syötiin siis pitsa puoliks).


Pitsa ei siis ollu suurempi kun sen tytön pää, se vaan sattuu olemaan kuvassa etualalla. :D

Ruokailun jälkeen piti tottakai lähteä vielä kuluttamaan kaloreita, joten lähdin iltalenkille keskustasta etelään päin. Vähän huolestutti kun maha oli vielä aika täynnä, mutta hyvin se meni! Otin pidemmän spurtinkin loppumatkasta kun tuli hyvä biisi ja latua riitti :)

Chicago on aika upeen näkönen iltavalaistuksessa, tästä saa ehkä jonkinlaisen käsityksen:

 
Kävin lenkillä myös pikaisesti katsastamassa Soldier Fieldin, joka on Chicago Bearsin kotikenttä (jenkkifutista). Oli aika vakuuttavan näköinen, mutta täytyy käydä joku toinen päivä uudestaan ottamassa parempia kuvia, koska en tienny mistä pääsen etupuolelle ja seikkailin vaan jossain etuviistossa.

Oikaisin muuten paluumatkalla puiston kautta enkä tullut raiskatuksi! Jee! :D Jatkossa taidan kyllä yrittää ehtiä jo aikaisemmin ulos, täällä alkaa hämärtää jo 19-20 aikaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti