lauantai 23. helmikuuta 2013

♥ KIILTÄVIÄ VOLVOJA & NHL-JÄÄKIEKKOA ♥

Viimeisin Chicagon-reissu oli aivan huikea! Siitä on nyt jo viikko, oli vähän kiireitä :D Mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Perjantai 15.2. oli ihan parhaita päiviä ikinä.  Pitkä päivä, mutta täynnä kaikkea mahtavaa joten ei haitannu :) Olin Chicagossa 6:n aikaan aamulla ja menin suoraan salille, koska olen hullu. Ja toisekseen koska se oli viimenen kerta kun pystyin käymään ennen kun salikortti meni umpeen. Sain otettua kivat päikkärit kaverin luona ennen kun suuntasin Chicago Auto Show'hun.Menin sinne ihan vaan Volvojen takia :D Mukavasti meni parikymmentä minuuttia niitä silitellessä xD Ne oli niiiiin nättejä ja kiiltäviä. Ah. <3 Ehdin hetkeks istahtaa pariin niistä (C60 ja S80, yllä) ja olisin voinu jäädä sinne asumaan. Sit kun muutan Chicagoon niin tarvin ehdottomasti kansainvälisen ajokortin, että voin hankkia kiiltävän Volvon ja siihen Blackhawks-kilvet :DD


IHANA. <3 Voisin melkein mennä tollasen kanssa naimisiin. Ton tai XC70:n. Ei ehkä kuitenkaan ton värisen. Sellanen burgundinpunainen metallivärinen olis aika kiva. Tai musta jos se on XC90 (yllä).

Autonäyttelyn jälkeen hyppäsin bussiin ja sitten toiseen bussiin ja tapasin haltiakummini Lisan Blackhawks-ravintolassa. Syötiin terveellisesti (eli ei :D) ja sitten suunnattiin United Centerille Blackhawksien peliin :))) 

Olin "ihan pikkusen" herkässä mielentilassa kun päästiin perille. Olin odottanu niin kauan että pääsen sinne, se oli jotain ihan uskomatonta. ♥ Mentiin ihan jään lähelle ja minä vähän itkin :') Ja sitten lopetin ja myöhemmin itkin vähän lisää. Koska siellä oli vaan niin hyvä olla.

 

Welcome to the Madhouse :))) Tervetuloa kotiin ♥ Madhouse suomentuu hullujenhuoneeksi, aika osuva nimitys koska koko areena sekoaa kun Blackhawks tekee maalin :D Ylhäällä kiekko putoamassa jäähän ekan erän alussa.


Taas oli tupa täynnä :) Ihan tajutont tunnelma. Haha, musta jopa tuntui hetken että menee taju parin maalin jälkeen :DD Hypin ja huusin tavalliseen tapaan aika railakkaasti, mutta tais olla turbovaihdekin päällä koska hetken aikaa huippas ja kerran näkö sumeni hetkeks xD En yhtään liioittele kun sanon että oli tajunnanräjäyttävä kokemus! Voitettiin 4-1.

ÄNÄRI. Ei muuta. :D

Alla video maalijuhlasta :) Toi halli oikeesti RÄJÄHTÄÄ. Ja Chelsea Dagger on ehkä maailman paras maalilaulu ikinä. ♥ Äänet täysille kun katotte :)


En pysty sanoin kuvailemaan miten täydellisen oikeelta United Centerillä olo tuntuu. Mun tähänastisen elämän parhaimpiin hetkiin kuuluu Kerhon mestaruus -06 ja Suomen MM-kulta 2011, mutta Blackhawksien pelissä joka ikinen hetki tuntuu samalta. ♥ Maailman paras tunne.

Ens perjantaina sama uudestaan.

2 kommenttia:

 1. Mä keksin keinon jolla voin taas kommentoida! Päivityksiin nähden myöhässä, mutta kuitenkin :D

  On toi kyllä hurjaa kuinka iso tuo jääkiekkoareena on! Vaikka onhan täällä Suomessakin hallit isohkoja, niin ei ne vedä noille vertoja :) Mä en varmaan olisi edes uskaltanut tulla sinne. Olisin pian eksynyt x)

  Voih, toi Volvo S80 on ihanan näköinen! Ajatella, jos olisin töissä, voisin ehkä joskus ostaa tuollaisen. Siihen asti mun pitää tyytyä katselemaan kuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa yhtään, mäkin vasta nyt tulin pitkästä aikaa tarkistaan onko täällä tapahtunu mitään x) Suomen jäähalleista ei sais oikeestaan ees puhua samana päivänä, ne on niin eri kokoluokkaa :D United Centerille mahtuu vajaat 22,000 ja HPK:n Ritarihallille 5,300 xD Hartwall on Suomen isoin ja sekin on vaan 13,000 ja rapiat.

   En mäkään ihan vielä sitä Volvoa oo ostamassa, täytyy ensin voittaa lotossa ;)

   Poista