torstai 21. maaliskuuta 2013

KEVÄTLOMA (PARAS LOMA IKINÄ)

Kevätloma ansaitsee runsaskuvaisen postauksen, koska se oli paras loma ikinä :) Reissasin bussilla Madisonista Chicagon, Clevelandin ja Pittsburghin kautta New Yorkiin, jossa tuli tällainen ihana tyttö vastaan <3 


Pyörittiin Niinan kanssa ympäri Manhattania 4 päivän ajan, tuli nähtyä vaikka mitä! Käytiin ihan pikkuisen ostoksilla :D Ja käveltiin PALJON. Siellä oli jo kevät ja pääsin laittamaan Converset jalkaan, mutta ne vähän puristi kun en ollu moneen kuukauteen käyttäny.


YK:n päämajalla oli käynnissä naisten oikeuksiin liittyvä kokous, jonka takia alunperin päätin Nykiin asti lähteä. Kävin sitten loppujen lopuks vaan kahdessa paneelissa (Naisiin kohdistuva väkivalta konfliktinjälkeisissä tilanteissa & Naisten oikeuksien puolustajat), koska oli niin paljon muutakin nähtävää Niinan kanssa :)
 



 Käytiin Times squarella ja siellä oli Ricky Martin. Lähetti äidille terveisiä :D <3






Alla Niinan ja koulukaveri Cecilian kanssa Times Squarella :)


Ground Zerolla oli tosi painostava ilma. Toi torni on siis uus 1 WTC, entisten kaksoistornien paikalla. Siellä tuli ihan tukala olo, ihan kun olis ollu parvi ankeuttajia ympärillä... Jotenkin vaan pysty tuntemaan että siellä on tapahtunu jotain tosi kamalaa.


Keskuspuisto oli seuraavana päivänä vähän valoisampi paikka! Taustalla näkyy luistinrata ja kaikkia kuuluisia rakennuksia, kai :D En minä niitä tunnista kun ei ne oo Chicagon maamerkkejä x) Turistioppaani Niina vastaa mielellään lisäkysymyksiin.



Chrysler Buildingista sain näin kivan kuvan! Aika tyylikäs, vaikka itse sanonkin.


New Yorkista suunnattiin sitten samaa reittiä takaisin Chicagoon. Bussimatkalla oli pari pysähdystä ja kyllä siinä kesti, mutta loppujen lopuks ihan hyvä reissu ja halpa kun mikä :D


Chicagossa yövyttiin näin päheässä yksityisasunnossa sohvasurffaamalla:



Käytiin syömässä Blackhawks-ravintolassa mun haltijakummin Lisan kanssa :) Ihan mahtavaa että pääsin näyttämään Niinalle kaikkia "mun" paikkoja ja ihmisiä <3 Helpottaa varmaan kummasti kotiinpaluuta sit aikanaan kun joku on oikeesti nähny millasissa paikoissa hengaan täällä!
 



Käytiin "vähän" tanssimassa kans. Tietysti parhaalla vippiklubilla, ja seuraavana iltana toisessa paikassa jonon ohi. ;) Oon alkanu hurjaks täällä :DD





Äiti käski ottamaan kuvan jonkun ison rakennuksen juurelta, joten yllä sitä tönötetään John Hancock-tornin edessä!


Ja tässä näkymä 96. kerroksen vessasta :D 

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin :) Suurkiitokset vielä ihanalle Niinalle, oot parasta matkaseuraa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti