torstai 14. helmikuuta 2013

VAGINAPÄIVÄ

Tänä vuonna en viettäny ystävänpäivää, enkä myöskään Valentine's Daytä. Mun teemana oli V-Day eli Vaginapäivä, naisiin kohdistuvaa väkivaltaa vastaan. Osana kansainvälistä One Billion Rising -liikettä me järjestettiin flash mob koulun ruokalassa! Se oli ihan mahtavaa :))) (Äiti, paina nuolesta niin saat videon pyörimään :D)


Meitä piti alun perin olla enemmän tanssimassa, mutta pärjättiin ihan hyvin pienelläkin porukalla :) Oli tosi siistiä yhdistää tanssiminen ja naisten oikeudet. Nyt huvittais järjestää flash mobeja vaikka joka päivä :D Vanhoja luita kyllä vähän kolottaa, mutta kyllä se tästä ;)

Meillä oli pöytä (tuolla taustalla) iltapäivällä näytetyn dokumenttielokuvan mainostusta varten. Oli hauska toivottaa ohikulkijoille Hyvää Vaginapäivää (Happy Vagina Day) ja seurata reaktioita :D Tulipahan rikottua tabuja ja hiljaisuutta naisiin kohdistuvan väkivallan ympärillä! Elokuvaa tuli kattomaan mukavasti porukkaa, ja sen jälkeen meillä oli hyvää keskustelua. Olin yks tapahtuman pääjärjestäjistä ja pääsin jakamaan tietouttani aiheesta, tykkäsin tosi paljon :)

Nyt kun oon päässy taas mukavasti sisuuntumaan naisten oikeuksien loukkauksista, oon tosi onnellinen että pääsen vihdoin huutamaan kunnolla... Huomenna meen mun ekaan NHL-peliin :))) Tätä on odotettu :D Perusteellista raporttia voi siis odottaa viikonlopun aikana!

2 kommenttia:

 1. Olipa hauska video! Alkoi täällä Suomessakin tanssijalka vipattamaan ;) Ja lopputaputukset raikasivat!

  Mites sielä Seijalla, saitko videon päälle? :D

  Myöhästyneet Vagina Day -toivotukset kaikille Jennan blogin lukijoille, kuinkas monta meitä nyt onkaan? Kaikki huutakaa HEP!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maria-serkku näytti videon äidille, molemmat tykkäs :) Tänne ei enää kukaan uskalla kommentoida mutta yleensä ainakin +40 kertaa on käyty katsomassa :D

   Poista