keskiviikko 30. tammikuuta 2013

LUNTA!

Vihdoinkin :)))


LUNTA! LUMIENKELEITÄ!!

Kiva saada vihdoin käyttöä toppahousuille :D Suomalaiset osaa pukeutua oikein lumessa peuhaamista varten! Isojen lumikasojen päälle kiipeäminen on aikamoista extreme-urheilua.Saatiin aikaan kansainvälinen lumisodanpoikanen, mutta päätettiin että ollaan mieluummin kavereita koska sota on tyhmää :) Suomalais-ranskalais-tshekkiläistä yhteistyötä parhaimmillaan!

Kevätlukukausi on alkanu tosi kivasti. Mun lukujärjestyksestä löytyy ranskan kakkoskurssi, Naiset & yhteiskunta sekä Rotu & etnisyys. Paljon läksyjä ja projekteja sun muita, mutta aiheet on tosi mielekkäitä, joten kyllä siitä selviää :) Naiset ja yhteiskunta -kurssin puitteissa pääsen järjestämään naisiin kohdistuvan väkivallan vastaista tempausta ystävänpäivälle, siitä tulee jotain aika huikeeta! En voi vielä kertoa siitä enempää koska siihen liittyy yksi salajuttu x)

Saa hei muuten kommentoidakin... :D Vaikka tää nyt oli ehkä vähän tällanen turhempi postaus. Mutta viikonloppuna taas Chicagoon, Super Bowl -viikonloppu edessä! Jännää :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti