maanantai 26. marraskuuta 2012

KIITOSPÄIVÄ & ALENNUSMYYNNIT

5 päivän loma takana, tuli kyllä tarpeeseen! Ärsytyskynnys alko olla jo niin matalalla että viimeset pari päivää oli aikamoinen räjähdysvaara. (Hehehe Pikku G.) Mutta nyt on patterit ladattu ja syyslukukauden viimeset 3 viikkoa jaksaa kyllä!

Torstaina (22.11.) oli kiitospäivä, jota vietin asuntolanaapurini Natalien kotona. Natty on ihku :)


Käytiin katsomassa Breaking Dawn Part 2, ja mun odotukset ei ollu erityisen korkealla. (Potter-fani henkeen ja vereen. <3) Mutta uskokaa tai älkää, leffa yllätti positiivisesti! Ohjaaja oli ottanu vähän taiteellisia vapauksia ja lopun kuvitteellisen taistelukohtauksen ansiosta vaikutti jopa siltä että taustalla oli jonkunlainen juoni :D Kirjan lukeneena kylläkin tiedän että näin ei ole. Ihan harmitti että Laura ja Kati ei ollu seurana, tytöt olis ollu ylpeitä mun kommenttiraidasta. <3

Nattyn luona oli paljon hyvää ruokaa, kiva saada välillä vaihtelua yliopiston ruokalan tarjontaan! Siellä on niin vähän terveellisiä vaihtoehtoja että mun tulee syötyä aikalailla samoja lajeja päivittäin.Terveellisestä puheenollen... Strawberry shortcake ei nyt ehkä oo ihan terveellisimmästä päästä, mutta olipahan hyvää :D Ja siinä oli mansikoita ja kermavaahtoa, joka on maitotuote! Eli periaatteessa oikein hyvä välipala.


Nattyn perhe oli tosi mukava! Kuvassa (vasemmalta) setä Laury, täti Nancy, äiti Pat ja isä Doug. Koiran nimi on Nicki. Nancy & Laury asuu Chicagossa! Oonko ikinä maininnu että Chicago on aika ihana? :D

Ja Chicagosta puheenollen, sinne suuntasin yllättäen kiitospäivän jälkeen viikonlopuks. Perjantaina oli isot alennusmyynnit (Black Friday) ja mun piti tottakai käydä vähän ostoksilla. x) Tein jonkun verran sijoituksia Victoria's Secretillä :D Siellä on niin ihanat sovituskopitkin että ei mitään rajaa.


 En tiedä saako tosta minkäänlaista kuvaa mutta sanonpa vaan että sinne vois jäädä asumaan. Olisin voinu potea huonoa omaatuntoa ton ostosreissun jälkeen, mutta se tuli kyllä ehdottomasti tarpeeseen ja kaikki mitä ostin on todella laadukasta. (You know what I'm talking about girls.) Alan pikkuhiljaa olla sinut sen kanssa, että oon naisellinen feministi enkä pysty ulkoisella habituksellani kyseenalaistamaan naisiin kohdistuvia ulkonäköpaineita. Hiukset on ja pysyy ja menin vielä hankkimaan kihartimenkin. Ja aion jatkossakin meikata ja pukeutua mekkoihin ja vaaleanpunaisen eri sävyihin. Ja ajella kainalo- ja säärikarvat. Ettäs tiedätte. :D Eikä se tee musta yhtään sen huonompaa feministiä.


Asiasta toiseen... Chicagossa alkaa olla aika jouluiset tunnelmat! Siellä on ihan älyttömät määrät jouluvaloja ja muita koristeita. Ylläoleva kuva on Water Tower Place -kauppakeskuksesta (josta en ostanut mitään!).


Yllä aika kivat pienoismallit parista kuuluisasta kohteesta, Corn Cobs eli maissitalot (parkkitalo + asuntoja) ja Water Tower Place, yks harvoja taloja jotka selvis Chicagon tulipalosta 1867. Niin ja noi pienoismallit on tehty kokonaan LEGOISTA. 

Jep. Aika siistiä. :D


Törmäsin Sears-tavaratalossa kahteen opiskelukaveriin Edgewoodista! Sophia (vasemmalla) oli Idah'n "emäntänä" kiitospäivänä. Idah on Zimbabwesta. :)

Lauantai-iltana olin hurja ja menin baariin ihan yksin! En edelleenkään käytä alkoholia, en laskenu limua/vettä hetkekskään käsistäni ja osaan käyttää maalaisjärkeä, joten olin ihan turvassa jos jotakuta huolestuttaa. Vähän jännitti mennä itekseni, mutta löysin äkkiä kavereita joten illasta tuli aika hauska. :D
 
 
Mulle on näköjään kehittyny joku sovitushuonekuvajuttu. Mutta kun hiukset oli hyvin ja toi Bears-paita on vaan NIIN SIISTI.

Olipa pitkä päivitys ja paljon kuvia! Edelleen tiedoksi että kommentteja saa jättää ihan vapaasti :)

3 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Jenna tää on aivan mahtavaa!!!<3<3 onneks vihdoin lisäät paljon kuvia(;(; Pidä hauskaa loppuu asti<3! Eka kommentti(poistin) koska tuli liikaa kirjotusvirjeitäx(

    <3:Noora

    VastaaPoista