maanantai 10. syyskuuta 2012

5K-viikonloppu Chicagossa

Heti alko tapahtua ja kameralle tuli käyttöä kun pääsin takas Chicagoon :D <3 Juoksin sunnuntaina ekan 5K:ni (=5 kilometriä), joten siinä oli mahtava tekosyy lähteä Chicagoon jo perjantaina. Ihan kun olis tullu kotiin :)

Hain lauantaina 5K-pakettini urheilumessuilta, joilla oli myös Karhun koju. Siellä oli suomalainen edustaja paikalla ja suomen puhuminen tuotti mulle aikamoista tuskaa :D Puhe oli jotenkin tosi tönkköä ja luonnotonta, ja oon ollu täällä vasta kuukauden. Kirjottaminen sujuu vielä mutta saa nähdä miten isoissa vaikeuksissa oon kun tuun takas Suomeen ens kesänä... :D


Kiertelin taas kaupungilla, ja ei hitto että siellä on nättiä. Mua ei yhtään haittais asua tällasella paikalla. HÖM. xDTörmäsin kaupungilla chicagolaiseen karhuun :D Chicago Bears on siis paikallinen jenkkifutisjoukkue ja aika hiton iso juttu. Sunnuntaina oli kauden kotiavaus, jota seurasin keskustassa urheilubaarissa. Oli aika hienoo :) Hankin sellasen siistin paidan jossa lukee "Älä ruoki karhuja", siinä on karhun kuva ja raatelujäljet :D Täytyy ottaa joskus kunnon kuva siitäkin!


Sunnuntaina oli sit kauan odotettu 5K! Mulla oli tavoitteena päästä alle 40 minuutin, ja ylitin maaliviivan ajassa 34:53 :) Ihan älytöntä! Kahden viikon päästä pyrin vielä kovempaan tulokseen, sillon on Blackhawksien 5K :D Jotkut ehkä osaa arvata että odotan sitä innolla. ;)


Puisto keskellä kaupunkia :) Ihan älytöntä että tällasia paikkoja on olemassa! Millennium Park on ihan mun lempipaikkoja Chicagossa.

 
Jos Chicago ei muutenkin ollu jo täydellinen, niin kattokaapa toi video. Chicagossa on LAULAVIA KUKKIA. Tästä ei kaupunki parane :D
 

4 kommenttia:

 1. Voi kun Chicagossa on kaunista! Onhan täälläkin ruskaa ja kaikkea, mutta silti :) Ja laulavia kukkia?! Aikamoista. Jaksaakohan ne laulaa ympäri vuoden? :)

  Onko sun uuden 5K:n tavoiteaika alle 30 minuuttia? Tiedätkö muuten mikä oli ton juoksun nopein aika?

  Tulipa paljon kysymyksiä, mutta ehkä sä kestät :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, iltasin ne hiljenee joten kai nekin on vuorotyöläisiä :D Täytyykin pitää silmällä! Luulen kyllä että jossain vaiheessa ne peittyy lumen alle.

   Blackhawksien 5K peruttiin :(( NHL-kausikaan ei oo tässä vaiheessa yhtään varma. Mutta jatkan silti treenaamista, jos hyvin käy niin toikin saattaa vielä toteutua, mutta jos ei, niin juoksen jonkun toisen 5K:n. Tavoitteena on alittaa 33 minuuttia, 30 on vielä tässä vaiheessa turhan kunnianhimoinen ajatus kuntoon nähden :D Alimmat ajat oli sekä miehillä että naisilla 18 minuuttia ja rapiat.

   Poista
  2. Alle 33 minuuttia on varmasti realistinen tavoite :D Mutta alle 20 minuuttia! Mä pääsen siinä ajassa vaan pari kilsaa kävellen. Ajattele, jos pääsisinkin puolet enemmän. Voisin lähteä aina myöhemmin :D

   Poista
  3. Juoksin tänään juoksumatolla mailin aikaan 9:38! En oo ihan varma mitä toi on kilometreissä mutta tulos on TOSI hyvä :) 5K on 3,2 mailia joten jos pystyisin ylläpitään ton vauhdin koko matkan ajan niin voisin jopa päästä alle 30 minuutin. Mutta tällä hetkellä toi yks maili hullua vauhtia riittää :D

   Poista