keskiviikko 8. toukokuuta 2013

KESÄ JA KÄRPÄSET :)

Hehe, vitsivitsi. Ei täällä mitään kärpäsiä oo :D Vielä ainakaan. Kop kop.

Madisonissa enää viikko jäljellä! Hullua miten äkkiä vuosi on menny. Vastahan mää tulin tänne :) Mutta jos joltain on mennyt ohi, niin nythän pääsi käymään niin että löysin Chicagosta kesätöitä ja viihdyn siellä heinäkuun loppuun asti <3 Alan taas vaihteeks feissaamaan, tällä kertaa (tyttö)lasten pakkoavioliittoja vastaan. Jännä nähdä miten feissaaminen Chicagossa eroaa suomesta. Noin niinkun ennakko-odotuksena ainakin kuvittelisin että porukkaa on pikkusen enemmän liikkeellä. ;)


Ai hei, kävin tossa pyörähtämässä Minnesotan puolella kattomassa vähän NHL-pudotuspelejä :D Blackhawks - Minnesota Wild. Toi peli hävittiin, mutta sarjaa johdetaan 3-1 ja luotto on kova että tää hoidetaan kotiin 5. pelissä.

Tunnelma oli ihan huikea, tykkäsin Wild-fanien asenteesta :) Ei yhtään kattonu pahasti vaikka mulla oli Blackhawks-pelipaita päällä, ja ne oli ihan täysillä mukana kannustamassa omiaan. 


Mikko Koivu on Wildin kapteeni, oli kiva päästä sekin näkemään livenä. Ei se kyllä silti vedä vertoja meidän Toewsille ;) Ja Toewsista puheenollen, herran nimmari komeilee tätä nykyä mun pelipaidassa <3

 
Kannatti mennä ajoissa St. Pauliin, meillä oli aikaa katella ympärille ja satuttiin löytämään joukkueen hotelli parin korttelin päästä areenasta :D Hetki saatiin odotella, mutta kyllä kannatti <3 Ei taida ihan joka tytöllä olla tällasia matkamuistoja vaihtovuodelta :)
Täällä alkaa olla ihan kesä! +20 astetta ja aurinkoista, ei valittamista. Täytyy mennä rannalla loikoilemaan viikonloppuna. Mulla ei oo kun pari esseetä kirjottamatta, yhteensä 10 sivua. Siihen ei kauaa mene 2,0 rivivälillä :)

Saa hei muuten kommentoidakin. :)

2 kommenttia:

 1. Päätin taas ryhdistäytyä ja kommentoida sulle :D Laiskuri mikä laiskuri x)

  On sulla nyt kyllä komea pelipaita! Mahdatko edes raaskia käyttää sitä? x) Toisaalta, ei sulla varmaan ole ongelmaa saada uuttakaan nimmaria sitten kun toi pelipaita on kulunut puhki ;)

  Sulla alkaakin kesä hieman aiemmin kuin mulla... Toukokuun viimeinen päivä pitäisi olla valmistujaiset :D Sitä ennen pitäisi vääntää vielä yksi tehtävä ja opetella lähihoitajalupaus sekä suomeksi että viittomakielellä :D
  Ei kyllä yhtään huvittaisi, mutta ehkä mäkin voisin käyttää mun tehtävässäni 2,0 riviväliä x)

  Ihanaa alkukesää sulle! Ja viimeisiä päiviä Madisonissa! Sä olet niin ansainnut viimeiset kuukaudet paikassa, jossa oikeasti haluat olla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, enpä oo itekään kovin ahkerasti tarkistanu kommentteja :D Tässä on nyt ollu vähän kiire x) Muuttoo ja sille ;)

   Tottakai raaskin käyttää pelipaitaa! Mutta kylläkin vain paikan päällä pelissä. Paitsi nyt luulen että täytyy laittaa pelipaita päälle torstain peliä varten koska T-paita ei tunnu tuovan tarpeeksi onnea.

   Mulla on nyt viikko lomaa, luulen että koulutus on perjantaina mutta sitten on Memorial Dayn (27.5.) takia pitkä viikonloppu joten työt alkaa vasta 28. päivä. Täällä on kyllä paljon tekemistä ja näkemistä, oon asettunu mukavasti kesäkämppään parissa päivässä :)

   Jos sulla on vielä raportit kesken niin suosittelen marginaalien kanssa pelaamista! Jos lisäät pari milliä jostain reunasta niin kummasti näyttää kun olis enemmän tekstiä :D Itse olin niin nörtti että jouduin pienentämään marginaaleja vähän että sain enemmän tekstiä viimeiseen esseeseen. Hehe. #NerdProblems

   Yritetään ehtiä Skypettämään pian! <3

   Poista