sunnuntai 26. toukokuuta 2013

MUUTTO

Tää asuis nyt sit Chicagossa :)

Ensin piti tietysti pakata kimpsut ja kampsut. Niitä oli PALJON. 

Muuttokärry oli ihan täynnä, ja tossa ei ees kunnolla näy vasemman alakulman 2 matkalaukkua. Tullessa mulla oli niiden lisäks vaan valtava "käsilaukku". Näyttää kovasti siltä että olen tehnyt jonkin verran ostoksia täällä ollessani. xD

Paljon jäi ihania ystäviä Madisoniin, mutta veikkaan että monen kanssa tiet vielä kohtaa jonain päivänä. :) Ehkä jo tässä kesän aikana jos vaivautuvat Chicagoon kyläilemään! 

Ensimmäiset 5 päivää Chicagossa majailin tavaroineni Harry Potter -nörttikaverin Annan nurkissa, koska en ollut vielä ehtinyt käydä katsomassa asuntoa. Olin kyllä luottavaisin mielin keskustan tuntumaan muuttamassa, koska vuokranantaja oli entuudestaan tuttu.

Kämppä on ihan kivassa rakennuksessa. ;)


Huone ei ole vielä ollut sellaisessa kunnossa että olisin saanut kuvaa otettua :D


Ehdin käydä rannallakin ennen kun sää taas vähän viileni. Ohio Street Beach on ihan keskustan tuntumassa. Ei yhtään paha. ;)

NHL-pudotuspelit on edelleen käynnissä, mikä on Erittäin Jännittävää. Blackhawks pelaa 2. kierrosta Detroit Red Wingsiä vastaan, ja nyt ollaan selkä seinää vasten. Lauantaina (25.5.) oli niin jännät paikat, että oli pakko hankkia viime hetken lippu peliin. Ei maksanu kun sellaset 100 e :DD Tunnelma oli jotain niin huikeeta.

Pääsin todistamaan Toewsin ylivoimamaalia, ja kävi vielä niin hyvin että sain sen videolle. En ees tienny ensin kuka maalin teki, mutta huuto tuli kovaa ja korkealta :DDOli hyvä peli. Voitettiin 4-1, ihan mahtava tunnelma :) Koko areena eli reilut 22 000 ihmistä oli täysillä mukana. Tollasta jos pääsee katsomaan niin sitten mennään eikä meinata! Varsinkin torstain tappion jälkeen oli ihana nähdä kun pojat palas ruotuun ja pelas omaa peliään, sitä samaa jolla saavutettiin runkosarjan ykkösen paikka. Lätkää parhaimmillaan. :)

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!

2 kommenttia:

  1. Voi hienon näköinen talo. Huone olisi kiva nähdä :) Käsitin, että jäät sinne kesäksi töihin, mitä teet siellä? Olisin kovasti halunnut nähdä, jos olisit tullut Suomeen. Minusta olisi kiva jutella ajan kanssa. :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonain päivänä ajattelin siivota ja sitten otan kuvan :D Feissaan taas vaihteeks :) Oon tulossa takas heinäkuun lopulla, elokuussa ehditään nähdä! <3

      Poista