torstai 27. joulukuuta 2012

Jotain niin täydellistä.


Chicago. Koti. ♥ Tää kaupunki on niin kaunis, ja tänään oli ihana päivä. Lunta on vihdoin tullu ainakin muutaman sentin verran, ja kun lähdin kotoa hippikommuunista keskustaa kohti, niin tuiskutti vähän lisää. Kävin Victoria's Secretillä ja yks tosi mukava myyjä tunnisti mut, alan olla vakioasiakas :D Huikkas ovella perään että "Pidä hauskaa, Miss Jenna" :)

Kävelin taas omaks ilokseni kaupungilla ja päädyin yllättäen Millennium Parkiin ja Beanille :)
Ton jälkeen menin kuntosalille ja zumbaamaan. Sain 2 kuukauden jäsenyyden nettitarjouksena, noin 25 euroa. Kuntosali on VALTAVA ja zumbatunnit on ihan huikeita! Olin ehtiny kotimatkalla vaan parin korttelin päähän kun sattumalta osuin uuden bussin reitille, hyppäsin kyytiin ja löysin taas uuden tavan päästä kotiin.

Oli aivan ihana olo kun pääsin perille. Tällaista mun elämän kuuluukin olla, tää tuntuu niin oikealta. Toi ei välttämättä kuulosta mitenkään erikoiselta, kyllähän niitä kauppoja, puistoja ja kuntosaleja löytyy ihan joka paikasta. Mutta täällä ne on maailman upeimman kaupungin keskustassa, ja tää kaupunki on täynnä elämää. Oon alunperin pikkukaupungin tyttö, mutta ihan tavallinen elämä ei oo mua varten. Täällä voin olla mitä tahansa haluan. Täällä kaikki on mahdollista.

Aion ottaa kaiken irti tästä joululomasta että jaksan kevätlukukauden Madisonissa. Nyt pääsen kokemaan sekä arkea että juhlaa Chicagossa, näkemään millaista täällä on elää. Nää viikot tulee kannattelemaan mua pitkään kun odotan että pääsen tänne pysyvästi. Nyt vaan hengitellään ja nautitaan joka hetkestä. :)

Niin joo, pääsin tässä välissä kokemaan myös amerikkalaisen joulun!Vietin joulua koulukaverini Cecilian perheen luona. Kovasti samanlainen porukka kun mun äidin puolen suku, mutta isompi ja meksikolainen :D Oli tosi kiva päästä jouluks perhekokoontumiseen, vaikka kyseessä ei ollukaan oma perhe. Sain kyllä skypettää lähisuvun kanssa jouluna, oli ihana nähdä kaikkia pitkästä aikaa :) Ens jouluna lupaan olla kotona! (Uudestavuodesta en sano vielä mitään.)

Ihanaa vuotta 2013 kaikille jotka tätä jaksaa lukea! :)2 kommenttia:

 1. HALOO JENNA!

  PALJON ONNEA! neljännes vuosisataa olet jo elänyt tässä maailmassa ja saanut NIIN hurjasti aikaan!

  Yritin soittaa tänään parikin kertaa, mutta et vastannut :( olisin halunnut onnitella puhelimitse, mutta kaipa se näinkin käy :)

  Skypessäkään et ollut eli oletko jossain juhlimassa kenties? Saitko kavereilta jotain synttärilahjaksi?

  Kiitos vielä kerran joululahjasta! VSn pakettikin tuli, vihdoin ja viimein. Pakettia oli yritetty tuoda 27. päivä, mutta emme olleet silloin kotona eli paketin saaminen meni vasta tammikuulle. Ne VSn liivit oli muuten pienet :( vaikkakin ovat sitä kokoa mitä olen viimeksikin tilannut. Vertasin kuppeja yksiin vakkareihin ja ne ovat aivan eri kokoiset kuin uusissa. Uusissa siis pienemmät. Kummallista! Yritetäänkö kokojen muuttamisella pönkittää naisten rintamusten kokoa ja itsetuntoa? Hmm... Mitä mieltä olet?

  Olisiko sunnuntaina Skype -treffien aika? Joskus illasta sopisi.

  Puss och kräm!

  VastaaPoista
 2. Kiiitos kulta! <3 <3 <3 Sain tänään paljon lahjoja VS:ltä kun sain synttärirahaa äidiltä ja iskältä x) HIHI :D Kaverit on oikeestaan enimmäkseen Madisonissa joten lahjoin itse itseäni! Mutta on ollu kyllä ihana päivä :) Tanssimaan oon lähdössä parin tunnin päästä!

  Voi ei! Ja nyt on ne toisetkin vihdoin tulossa postissa. Toivottavasti nekin ei oo pienet, voihan se olla että mallin mukaan vaihtelee? Ei tossa kyllä oo mitään järkee että koko vaihtuu. Oon kyllä ite huomannu että sama malli eri värisenä ei silti istu aina yhtä hyvin kun sellanen joka löytyy jo vaatekaapista. Mulla on kyllä nyt jo 4 liivit (+yhdet urheiluliivit jotka sain tänään lahjaksi :D) joten nyt saa riittää vähäks aikaa!

  Jos nyt varovasti lupaisin sunnuntaille klo 21 Suomen aikaa niin siihen mennessä mun pitäis olla tavoitettavissa vaikka aikaisemmin olisi menoja :D Tekstiviesti x)

  ISO HALI <3

  VastaaPoista